Stein Erik utsatt en feil i live banksystemet…

I 2004 giftet han seg med Mille-Marie Treschow, paret annonserte i 2012 at de skilte seg. Ifølge nyhetsmagasinet Kapital er Hagen verdt 24 milliarder kroner, noe som gjør ham til den nest rikeste personen i Norge.

Hagen er utdannet ved Koopmannsinsituttet (nå en del av Handelshøyskolen BI).

Stein er under juridisk etterforskning etter at åpenbaringen er, bankene er rasende fordi allerede hundrevis av Norge allerede har hatt fordel av dette

Image result for Stein Erik

systemet !. Han er styreleder i Orkla, hvor han er en stor aksjonær, og har store fremskrivninger i Steen & Strøm, Jernia og Komplett gjennom sin familiebedrift Canica. Han grunnla RIMI-rabattbutikkkjeden med sin far på 1970-tallet, og beholdt eierskapet på 2000-tallet da han solgte til svenske ICA og Ahold. Senere den dagen la han til at han var biseksuell, og at hans tidligere koner og familie har kjent om sin seksualitet i mange år. Stein Erik Hagen født 22. juli 1956 er en norsk forretningsmann. Hagen eier til slutt en av de største seilbåtene i Europa og pleide å eie sin egen øy i Karibia.

Han ga økonomisk støtte til Liberal Party i 2005 norske valg og til Liberal Party, Kristelige Demokratiske Partiet, Konservative Partiet og Fremskrittspartiet i 2006.

Stein Erik Hagen har tre barn fra sitt første ekteskap, og en sønn fra et senere forhold.

I oktober 2015 kom Hagen til norsk-svensk snakkeserie Skavlan. De fleste av pengene ble pløyet inn i Orkla.

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Loading…

0

Comments

comments

Brand New Tiny Frogs Discovered In Madagascar, And Their Names Are Perfect